продължителен сексНай-предпочитаното удоволствие е сексуалното. За да се случва често, е нужно само едно – да удължите тези моменти максимално. Колкото по-дълго правите секс, толкова по-често ще Ви се случва.

митове за плодовитосттаНека разгледаме някой от най-разпространените мнения за това кое влияе добре на плодовитостта и кое е вредно. Ще се учудите как някои от тях са просто митове, а други - самата истина.

храни за плодовитостС какво и как може да подпомогнете смерматозоидите и да стимулирате зачеването. Трябва да знаете, че съществуват някои прости храни за подобряване на плодовитостта, които бихте искали да опитате.

уголемяване на пенисаТвърди се, че вече специалистите и медицината са напреднали доста по отношение на начините за уголемяване на пениса. Това прави потребителите на тези услуги по-сигурни и по-решителни. Често обаче те не предвиждат какви странични ефекти и рискове може да се случат при предприемането на тази стъпка.

Мъжка потентност Думата «потентност» означава сила, мощ. Най-често тази дума се подразбира като сексуалната мощ на мъжете. Обикновено мъжката полова мощ се определя от нивата на хормоните или най-важния  от тях – тестостерона.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!