храни за потентностЛибидото или желанието на правенето на любов е връзката, която обединява две тела. Правенето на любов, ако се прави със силно желание носи извор на удоволствие и щастие в живота. Понякога поради определени причини, желанието за правене на любов намалява. Ниското либидо е един от най-плашещите фактори, които могат да развалят отношенията на една връзка.

андропаузаПовечето хора знаят, че жените имат менопауза, но знаете ли, че някои мъже минават през един вид мъжка менопауза? За мъже, които вярват, че преминават през пословичната криза на средната възраст, някои лекари и изследователи казват, че всъщност това може да е форма на мъжка менопауза, наречена "андропауза".

орехи за потентностОрехите са най-известни като най-здравословната храна за мозъка, но малко хора знаят, че орехите също подпомагат сърцето и са отличници в борбата със свободните радикали. Суровите орехи имат 15 пъти повече антиоксиранти, подпомагащи потентността, отколкото Витамин Е.

сексуално желаниеЛипсата на сексуално желание (липса на либидо) е често срещана при жените и по-рядко при мъжете. Дори хората, които имат затруднения с ерекцията (еректилна дисфункция) обикновено имат нормално или дори високо сексуално желание.

мъжка плодовитостИма ли влияние възрастта върху плодовитостта при мъжа? С цялото внимание на медиите за възрастта на жената и плодовитостта, някой може да си помисли, че мъжете са винаги плодовити. Оказва се, че възрастта на мъжа също влияе на неговата плодовитост.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!