нива на тестостеронПикът на тестостерона е в края на пубертета. След този период постепенно нивата на този хормон започват да намаляват. Най-осезаемо, намаляването на нивото на тестостерона, се забелязва при мъжете на възраст над 50 години.

сексуални проблемиКакто напредването на възрастта, така и промяната на здравословното състояние и нарушението на нивата при хормоните, могат да бъдат причина за сексуални проблеми при мъжете с напредване на възрастта.

сексуална дисфункцияНормално е, с напредването на възрастта, при мъжете да има промени в секуалната потентност. Някои лекари смятат, че дори е нормално, ако такава липсва. Но има мъже, които запазват интерес към сексуалната активност и изпитват влечение и нужда.

храни за либидоДаровете на природата са важна основа за подържане на здраво тяло, оттам и за добър сексуален живот. Супер храните са предпоставка за оптималното производство на тестостерон, а също така са и много вкусни.

забавяне на еякулациятаМного мъже се питат: "Как мога да продължа по-дълго в леглото?". Преждевременната еякулация е проблем, който всеки мъж е изпитвал поне веднъж в живота си. Да не задоволи половинката вероятно е един от най-неудобните моменти, през които мъжа може да мине по време на полов акт.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!