импотентностПочти половина мъже над 40 годишна възраст изпитват импотентност в различна степен. Твърди статистически доказателства разкриват за първи път колко разпространен е този проблем наистина.

еректилна дисфункцияСъществуват различни ефективни решения за мъжете с еректилна дисфункция. Това означава, че колкото по-скоро вземете мерки, толкова по-скоро сексуалния ви живот ще стане отново нормален.

тесни панталони и безплодиеПрез 1986, научно изследване споменава, че носенето на тесни панталони или бельо може да намали количеството на сперматозоидите. Това е става по времето, когато тесните дънки излизат на мода, но когато информацията се разтръбява в медиите, широките панталони се завръщат.

колоездене и еректилна дисфункцияНякои експерти твърдят, че еректилната дисфункция (ЕД) може да бъде страничен ефект от карането на колело. Ползите за здравето от колоезденето при мъжете могат да имат обратен ефект. Въпреки, че карането на колело изгаря калории и подобрява работата на сърдечно-съдовата система, твърде много часове на седалката може да притисне артериите и жизненоважни нерви, водещи към пениса.

кофеин за ерекцияКофеинът може да помогне за възстановяване на потентността при мъже с еректилна дисфункция поради диабет, показват резултатите от ново проучване, проведено с гризачи.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!