Общи условия

общи условияМоля, запознайте се с общите условия за ползване на магазина за електронна търговия Potenten.com1. Продукт

Онлайн магазинът Potenten.com предлага ВигаМакс Про® - ефективен продукт за повишаване на мъжката потентност. Продуктът е с доказано качество и произход, разполага с необходимите документи спрямо българското и европейското законодателство. Публикуваните на сайта описания на продукта са с информативна цел. Възможно е да има допуснати технически грешки. В сайта са публикувани мнения на потребители за предлагания продукт. ВигаМакс ООД не носи отговорност за верността и коректността на тези мнения.

2. Цени и промоции

Цените на продукта, посочени на сайта са крайни. Доставката на всички поръчки се осъществява чрез куриер. Всяка поръчка на ВигаМакс Про® включва безплатна доставка за цялата страна. Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на поръчката. Потребителят заплаща продукта при доставка, чрез наложен платеж. За повече информация за цените и условията на доставка изберете Доставка и заплащане.

Получените плащания за стоки са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 от Закона за задълженията и договорите. Ние предлагаме различни промоции. При намаления е зачертана старата цена на продукта и е посочена новата по-ниска цена. Всяка промоция действа в посочения срок и при посочените условия.

3. Поръчки

Поръчката се извършва чрез страницата за Поръчване. Необходимо е да посочите желано количество и данни за доставка в няколко последователни стъпки. След като извършите поръчката, на посоченият от Вас емайл адрес ще получите писмо за потвърждение с номер, дата и описание на поръчката. Ако е необходимо служител на ВигаМакс ООД ще се свърже с Вас за уточняване на подробности по доставката.

За повече информация изберете Доставка и заплащане.

4. Срокове и условия

Стоките, поръчани от Potenten.com се доставят между 1 и 3 работни дни от получаване на поръчката. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосоченият срок. ВигаМакс ООД не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства.

5. Гаранция, рекламация и връщане

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай ВигаМакс ООД е длъжна да възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от Potenten.com стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. ВигаМакс ООД има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ВигаМакс ООД.

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат по e-mail, телефон или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация. ВигаМакс ООД си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента. ВигаМакс ООД уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail.

6. Замяна на закупена стока и отказ от поръчка

Ако клиента по някаква причина желае да замени закупеният от него продукт, той има право да го направи, като в този случай разходите за връщане на продукта и изпращане на новозаявения са за сметка на клиента. Ако има разлика в стойността на новата и старата поръчка, то тя се компенсира.

Клиента има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В този случай, молим клиента да се свърже незабавно с Potenten.com за отстраняване на несъответствието.

Ако при самото получаване на продукта, той е с нарушена/разпокъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

7. Права и задължения на ВигаМакс ООД

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.

Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон.

Ние не носим отговорност за посочената от производителя информация за стоката.

8. Права и задължения на клиентa

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаната от него стока, както и определената сума за доставка, да получи поръчаната стока, като осигури възможност за приемането й, да не прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за продукта или друга невярна информация.

Клиентът има право да получи поръчания от него продукт, както и да се откаже от него в срок от седем работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите.

Моля, преглеждайте периодично общите условия за настъпили промени.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!