Потентност с Вигамакс Про®

Действието на ВигаМакс Про® се състои в увеличаване равнището на азотния оксид в кръвната плазма, което кара гладките мускули да се отпуснат, образувайки вазодилатация - разширяване на кръвоносните съдове и улеснява пълненето с кръв на артериите в пениса. Този процес предизвиква ерекция.

физиология на ерекцията

ВигаМакс Про® действа изключително благоприятно на половата система и мъжкото самочувствие. Засилва желанието за секс, подобрява ерекцията като стимулира функцията на простата и тестисите. ВигаМакс Про® помага за получаване на ерекция по време на любовната игра, поддържа я силна по време на половият акт, обогатява еякулацията и Ви подържа във форма за повторно сношение. Ефекта трае до 48 часа!

въздействие на ВигаМакс Про

Какво печелите с ВигаМакс Про®?

ВигаМакс Про® има благоприятно въздействие върху всички фази на ерекцията и еякулацията, както и благоприятства възстановяването на контрола на централните дялове на нервната система върху нервните окончания в пениса. Продукта стимулира мозъчната и нервна дейност като оказва положително въздействие върху дейността на половите жлези.

Ако се появи свръх сексуална възбуда след употреба да се приема повече вода за намаляване на ефекта

Един флакон ВигаМакс Про® съдържа 10 мига на истинско щастие!

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!