ниско сексуално желаниеВременното намаляване на интереса към секса е нормално, но продължителното ниско либидо може да се дължи на различни фактори като нисък тестостерон, липса на сън, депресия, стрес, употреба на вещества и други. Ако тези промени ви притесняват, консултирайте се с лекар за повече информация.

студен душ и тестостеронЗа да се възползвате максимално от студените душове, започнете бавно, като постепенно намалявате температурата на водата. Напръскайте студена вода върху ръцете, краката и лицето си, преди да потопите цялото си тяло. Подгответе се с кърпа или топла зона за след душа и правете студените душове последователно всеки ден.

омега-3 и либидотоВашият диетичен избор пряко влияе върху вашето либидо и сексуално здраве. Докато някои храни и напитки могат да намалят сексуалното ви желание, други имат обратен ефект. Рибата е богата на минерали, аминокиселини и полезни за сърцето мазнини, които поддържат сексуалното здраве.

методи за повишаване на либидотппЛибидото, известно още като сексуално влечение, естествено варира при отделните хора. За тези, които искат да подобрят либидото си, има няколко ефективни естествени метода, които да обмислят, включително управление на тревожността, билкови добавки и др.

сексуално желаниеИзследователи от Медицинския факултет на Станфордския университет, ръководени от старши изследовател д-р Нирао Шах, професор по психиатрия и невробиология, са идентифицирали специфична мозъчна област в лабораторни мишки, отговорна за контролирането на сексуалния интерес, либидото, поведението при чифтосване.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!