самочувствие и сексС напредване на възрастта тялото ви претърпява промени, повлияни от различни фактори като гравитация, раждане, диета, навици и хормонални промени, което води до загуба на мускули, отпусната кожа и изтъняване на косата.

лечение на еректилна дисфункцияИма методи за справяне с еректилната дисфункция (ЕД), без да се прибягва до медикаменти.

ЕД, преобладаващ здравословен проблем сред по-възрастните мъже, особено тези със сърдечно-съдови заболявания и диабет, засяга значителна част от мъжкото население на възраст от 50 до 70 години, като оценките варират от 50% до 70% с леки до умерени симптоми.

сексуален ритъмЕто как да възстановите романтичната хармония с партньора си, когато сексуалното желание и интерес загубят своят синхрон.

Двойките могат да загубят сексуална синхронизация, когато единият или двамата партньори се чувстват непривлекателни или нежелани, въпреки че това често не е вярно.

ерекция и биопсияТочната причина за сексуална дисфункция след биопсия не винаги е ясна. Може да се дължи на увреждане на нерв от иглата за биопсия или психологически стрес от диагноза рак. Като се има предвид значителното въздействие на еректилната дисфункция върху качеството на живот, за лекарите е жизненоважно да предоставят точна консултация за това какво могат да очакват пациентите от процедурата.

сексуалностПостигането на пълноценна сексуална връзка може да се простира отвъд традиционността, особено след като телата претърпяват промени с течение на времето, засягайки значително сексуалната динамика.

Ефективната комуникация е от първостепенно значение. „Избягването на дискусии за секса изостря проблемите“, подчертава д-р Бобер.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!