болест на ПейрониБолестта на Пейрони, е нераково състояние, което е резултат от развитието на фиброзна тъкан на белег върху пениса. Това състояние може да доведе до болезнени и извити ерекции. Въпреки че е важно да се отбележи, че пенисите се предлагат в различни форми и размери, наличието на значително извита ерекция може да бъде причина за безпокойство в някои случаи.

спад сперматозоидиХорхе Чаваро от Харвард се задълбочава в тревожния въпрос за глобалния спад в средния брой на сперматозоидите. През последните пет десетилетия в световен мащаб се наблюдава значително намаление от 50 процента на средния брой на сперматозоидите. Тази тенденция не се ограничава до конкретни региони; изглежда е глобален феномен.

здрава ерекцияЕректилните затруднения могат да бъдат източник на разочарование и безпокойство за много мъже. Непредсказуемостта на реакцията на тялото ви, особено когато се опитвате да задоволите нов партньор, може да доведе до безпокойство. Признаването и обсъждането на предизвикателствата ви с ерекцията с партньора ви, преди да започнете сексуална активност, може да облекчи част от този натиск.

проблеми с мъжката плодовитостКачеството на спермата изглежда намалява в глобален мащаб, но този аспект на безплодието често се пренебрегва. Сега учените разглеждат основните причини.

Ребека Бланчард, ветеринарен преподавател и изследовател в Университета на Нотингам, Обединеното кралство, изследва въздействието на домакинските химикали върху репродуктивното здраве на мъжете.

намаляване на тестостеронаТестостеронът, хормон, отговорен за поддържането и развитието на различни аспекти на мъжката физиология, изглежда намалява при някои млади мъже. Това намаляване на нивата на тестостерон се свързва с прекомерното гледане на филми за възрастни.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!