Съставки и действие

ВигаМакс Про® съдържа уникална формула за повишаване на мъжката потентност, което го прави един от най-търсените продукти сред хапчетата за потентност. Благодарение на оригиналната комбинация на силни билкови екстракти продукта увеличава значително половата мощ и се превръща в ефикасно средство срещу еректилни проблеми.

Yohimbine 228 mg   Herba Epimedii 45 mg
Maca 195 mg   Rhodiola 32 mg
Seed extracts
65 mg   Fructus Cnidii 20 mg
Deer Antler 45 mg   Others plant extracts 20 mg

йохимбеYohimbine

Йохимбе

Йохимбе е световно известна билка позната като билковата Виагра. Среща се най–често в горите на западна Африка. От векове се използва като мощен афродизиак и стимулант при еректилна дисфункция и импотентност. Една от най–често използваните добавки от мъжете по цял свят. Увеличава количеството на кръв, която нахлува в пениса като има така наречения застопоряващ ефект – не позволява на нахлулата в пениса кръв да се върне обратно. Предизвиква силна и продължителна ерекция.

макаMaca

Мака

Перуанската натурална Виагра. Корен, растящ във високите планини на Перу, богат на хранително съдържание – притежава по-високи нива на калций от колкото млякото. Действа директно върху мъжката потентност като не променя нивото на хормоните. Увеличава многократно либидото, както и оплодителните възможности, увеличава значително качеството на спермата - броя на сперматозоидите, тяхната здравина и активност. Доказано подобрява сексуалния живот на мъжа.

еленов рогDeer Antler

Еленов рог на прах

Доказан афродизиак със силно въздействие върху либидото и с основна заслуга за увеличаването на тестостерона при мъжа. Благоприятният ефект на еленовият рог върху човешкия организъм се изразява в качествата му да предпазва и намалява стреса, засилва имунната система, стимулира клетъчния растеж, укрепва и подобрява разтежа на косата, както и цялостно увеличаване силата и издръжливостта.

херба епимедийHerba Epimedii

Херба Епимедий

Билката увеличава нивата на азотен оксид в кръвта като действа отпускащо на гладката мускулатура. Увеличава кръвното налягане в пениса, което води до по–силна и постоянна ерекция преди и по време на на сексуален контакт. Често се използва за лечение на еректилна дисфункция или импотентност.

родиолаRhodiola

Родиола

Забележителна билка, която има широка и разнообразна история на употреба. Укрепва нервната система, действа като анти-депресант, повишава сексуалната функция и подобрява енергийните нива. Отдавна е известна като мощен адаптоген, който повишава неспецифичната резистентност на организма и нормализира функциите на тялото.

фруктус книдийFructus Cnidii Extract

Екстракт от Фруктус Книдий

Азиатска билка, която влияе изключително положително на бъбреците и мъжката полова система. Стимулира либидото и премахва пристъпите на еректилна дисфункция. Билката има широко приложение в комбинация с различни лекарства за лечение на редица заболявания на мъжа и жената като стерилитет, бъбречна недостатъчност, импотентност и кожни заболявания.

Благодарение на тези дарове от природата, включени в уникалната формула на ВигаМакс Про®, Вие ще подобрите значително своя сексуален живот. Това е продукт за всеки мъж, който изпитва намалена потентност или еректилна дисфункция.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!