Преждевременна еякулация

преждевременна еякулацияПо последни данни около 25% от мъжете имат преждевременна еякулация в различни степени в различни моменти от живота си.

Преждевременна еякулация представлява такава, която настъпва прекалено бързо и не може да бъде контролирана – случва се далеч от желания от нас момент.

Преждевременната еякулация се случва обикновенно няколко секунди, до минута след като сексуалният акт е започнал, а в не редки случаи по време на самата любовна игра.

Преждевременната еякулация влияе изключително негативно върху мъжкото самочуствие, подтиква към чувства на несигурност и тревога и за съжаление може да повлияе директно върху отношението между партньорите.

Симптоми на преждевременна еякулация

  • еякулация, настъпила внезапно след много слаба сексуална стимулация
  • нисък праг на сексуалното удоволствие, причинен от преждевременната еякулация
  • постоянно чуство на вина, тревога и непълноценност

щастливи в леглотоРедица изследвания в сферата на преждевременната еякулация доказаха, че голяма част от пациентите се повлияват изключително добре като използват продукти за увеличаване на потентността като ВигаМакс Про®.

ВигаМакс Про® не просто ще ви оттърве от преждевременната еякулация, но ще постави ново начало във Вашият сексуален живот. Отзивите, които получихме от доволни клиенти показаха, че ефекта на ВигаМакс Про® се проявява още на 1-вия или 2-рия прием на хапчетата.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!