потентност и пушенеПушенето е водеща причина за рак и инсулт, но някои хора не знаят, че това също води до импотентност или еректилна дисфункция. Има много причини за импотентност, но пушенето е известно като една от основните причини за сексуално разстройство.

ниско либидоМного фактори влияят на мъжкото либидо, но най-често ниското либидо е породено от умствени или емоционални причини, като стрес или тревожност. Физически причини за ниско либидо могат да бъдат затлъстяване, умора, обща липса на енергия или заболяване.

ерекцияЕрекцията е процес, възникващ в мозъка на мъжа, който изпраща сигнал до пениса при сексуално стимулиране. Мускулите в пениса се отпускат и по този начин допускат приток на кръв във вътрешната част на пениса. При достигане на ерекция пениса става твърд и голям, а запазването на големината и твърдостта му се дължи на вените, които са блокирали възможността за обратен път на кръвта от пениса.

Добра и здрава ерекция е тази, която позволява нормалното проникване във влагалището.

преждевременна еякулацияПо последни данни около 25% от мъжете имат преждевременна еякулация в различни степени в различни моменти от живота си.

Преждевременна еякулация представлява такава, която настъпва прекалено бързо и не може да бъде контролирана – случва се далеч от желания от нас момент.

Преждевременната еякулация се случва обикновенно няколко секунди, до минута след като сексуалният акт е започнал, а в не редки случаи по време на самата любовна игра.

еректилна дисфункцияЕректилната дисфункция (ЕД) представлява невъзможност у мъжа за постигане на ерекция, достатъчна за осъществяване на задоволителен сексуален акт.

Симптоми на еректилна дисфункция (ЕД):

  • половия член е твърде мек за постигане на сексуален акт
  • ерекция, която продължава много кратко време и не дава възможност за сексуален контакт
  • невъзможност за постигане на каквато и да било ерекция
ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!