повишаване на либидотоС остаряването мъжкото либидо започва да отслабва. Има различни решения за противодействие, едно от които е приемането на повече витамини. Витамините в много от популярните храни увеличават мъжкото либидо. Спазването на здравословна диета може да забави стареенето и да предотврати заболявания, които сами по себе си влияят негативно на потентността.

задържане на ерекциятаМъжете достигат своя сексуален връх около двадесет годишна възраст. След този момент, те могат да имат различни проблеми в леглото. Функциите на пениса, какато на всеки друг орган, отслабват с напредването на възрастта. За повечето проблеми от такъв характер съществуват различни решения, а за някои е необходима промяна на психологическата нагласа.

подобряване на ерекциятаЧувствали сте се неудобно пред жена заради проблеми с ерекцията?

С възрастта силата на ерекцията намалява и оттам способността за задоволяване на половинката в леглото. Слабата ерекция може да разруши сексуалните взаимоотношения и сериозно да накърни Вашата гордост.

потентност и пушенеПушенето е водеща причина за рак и инсулт, но някои хора не знаят, че това също води до импотентност или еректилна дисфункция. Има много причини за импотентност, но пушенето е известно като една от основните причини за сексуално разстройство.

ниско либидоМного фактори влияят на мъжкото либидо, но най-често ниското либидо е породено от умствени или емоционални причини, като стрес или тревожност. Физически причини за ниско либидо могат да бъдат затлъстяване, умора, обща липса на енергия или заболяване.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!