задържане на ерекциятаМъжете достигат своя сексуален връх около двадесет годишна възраст. След този момент, те могат да имат различни проблеми в леглото. Функциите на пениса, какато на всеки друг орган, отслабват с напредването на възрастта. За повечето проблеми от такъв характер съществуват различни решения, а за някои е необходима промяна на психологическата нагласа.

подобряване на ерекциятаЧувствали сте се неудобно пред жена заради проблеми с ерекцията?

С възрастта силата на ерекцията намалява и оттам способността за задоволяване на половинката в леглото. Слабата ерекция може да разруши сексуалните взаимоотношения и сериозно да накърни Вашата гордост.

потентност и пушенеПушенето е водеща причина за рак и инсулт, но някои хора не знаят, че това също води до импотентност или еректилна дисфункция. Има много причини за импотентност, но пушенето е известно като една от основните причини за сексуално разстройство.

ниско либидоМного фактори влияят на мъжкото либидо, но най-често ниското либидо е породено от умствени или емоционални причини, като стрес или тревожност. Физически причини за ниско либидо могат да бъдат затлъстяване, умора, обща липса на енергия или заболяване.

ерекцияЕрекцията е процес, възникващ в мозъка на мъжа, който изпраща сигнал до пениса при сексуално стимулиране. Мускулите в пениса се отпускат и по този начин допускат приток на кръв във вътрешната част на пениса. При достигане на ерекция пениса става твърд и голям, а запазването на големината и твърдостта му се дължи на вените, които са блокирали възможността за обратен път на кръвта от пениса.

Добра и здрава ерекция е тази, която позволява нормалното проникване във влагалището.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!