кофеин за ерекцияКофеинът може да помогне за възстановяване на потентността при мъже с еректилна дисфункция поради диабет, показват резултатите от ново проучване, проведено с гризачи.

кафето увеличава плодовитосттаПиенето на кафе прави спермата да плува по-бързо и може да подобри мъжката плодовитост. Това откритие беше обявено от бразилски учени от Американското общество за репродуктивна медицина на среща в Сан Антонио, посветена на последиците от наркотиците върху мъжката плодовитост.

простатаТази статия е за всички мъже, които имат рак на простатата или се притесняват за рак на простатата. Един от най-опасните странични ефекти от лечението за рак на простатата е въздействието върху сексуалното здраве.

упражнения на кегел за мъжеУпражненията на Кегел за мъже помагат на контрола на пикочния мехур и подобряват сексуалната активност. Важно е да бъдат извършвани правилно. Целта на упражненията е да укрепят мускулите на тазовото дъно, които подържат пикочния мехур и червата и да подобрят сексуалната функция.

добро либидоНе са много нещата, които са са неудобни и разочароващи за мъжа, но едно от тях е загубата на либидото. Тази загуба на сексуален интерес е нещо, върху което медицинската наука работи от десетилетия и са открити различни противодействия.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!