3 метода за секс през цялата нощ

дълготраен сексНе изпадайте в паника. Ако имате проблеми с продължителността на секса, освен хапчета съществуват и други начини, за да постигнете целта си. Просто опитайте да запазите самообладание в тази ситуация. Страхът вреди много. Защото с времето той нараства и това прави положението още по-лошо.

С тези съвети ще имате по-дълготраен и качествен секс:

1. Притискане

Безопастният секс е най-дълготраен. Да, така е, ползването на презерватив намалява чувствителността достатъчно, за да ви разреши проблема с бързото свършване. Някои мъже дори слагат два презерватива. Другият метод е да притиснете пениса си в основата с палеца и показалеца, точно когато усещате, че ще свършите. Може да повторите това колкото пъти искате. С времето ще се научите да се контролирате без притискане. Но за това се иска много практика.

2. Повече интензивни оргазми

С упражнения на тазовите мускули в основата на пениса може да постигнете много по-дълготраен и качествен секс. Тренирайте всеки ден, като ги свивате и отпускате по 15 пъти. Повтаряйте упражнението поне 2 пъти на ден. Постепенно увеличавайте тренировката като достигнете до 75 пъти да свивате и отпускате тези мускули. Това упражнение може да правите навсякъде и по всяко време. Стига да не го демонстрирате, разбира се.

3. Издишайте

Дишането също е от важно значение за дълготраен и качествен секс. Забавяне на еякулацията може да постигнете и чрез дишането. Така ще се освободите от силното вълнение, нарастващото напрежението или страха, които всъщност са причина за преждевременна еякулация. Техниката „пухтене“ е често използван метод. Поемайте дълбоко въздух и го изтласквайте навън, когато усещате наближаващия оргазъм. Ще почувствате и напрежение около корема. Важното е да поемете дълбоко въздух и след това да се освободите лесно от него.

Друг алтернативен метод е да увиете в кърпа кубчета лед и да охладите тестисите преди секс. Това ще засили оргазма.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!