химически дисбалансПетър (псевдоним) осъзнава, че неговата гледна точка за секса е различна от тази на другите хетеросексуални мъже, докато прекарва време със своите съквартиранти от колежа.

Петър, 44-годишен британец, разкрива, че въпреки че никога не се е интересувал от порнография, той все пак би се шегувал с приятелите си.

еректилна дисфункция и физическо натоварванеЕД или еректилна дисфункция е преобладаващ и сложен тип мъжка сексуална дисфункция. Означава невъзможност за постигане на ерекция, подходяща за удовлетворяване на сексуалната активност с партньора, или за поддържането ѝ за достатъчен период от време. Във всеки един момент приблизително 30 милиона мъже в САЩ са засегнати от ЕД и симптомите могат да варират в зависимост от основната причина.

ЕД и алкохолизъмАлкохолизма неизменно ще доведе до сексуални проблеми в една връзка. Често за мъжете проблемите са свързани с това да достигнат и да поддържат ерекция, дори когато са трезви.

Как алкохолизма влияе на сексуалните проблеми?

мъжката плодовитост намаляваОколната среда може да е допринасящ фактор

Тази статия е написана от д-р Райън П. Смит, доцент по урология в Университета на Вирджиния, който има опит в мъжкото безплодие и здравето на мъжете.

бъдещето на сексаНапредъкът на технологиите предлага възможности за нови и вълнуващи изследвания върху интимността и сексуалността. С напредъка в роботиката, изкуствения интелект и виртуалната реалност, възможностите за взаимодействие помежду им са неограничени. Реалистични ли са обаче прогнозите за секса в киберпространството и кибернетичните партньори или просто научна фантастика?

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!