полов животМного мъже твърдят, че водят активен полов живот и че правят секс повече от три пъти на седмица. Те най-вероятно доста надценяват възможностите си. Много малко вероятно е да се случва точно така.

продължителен сексНай-предпочитаното удоволствие е сексуалното. За да се случва често, е нужно само едно – да удължите тези моменти максимално. Колкото по-дълго правите секс, толкова по-често ще Ви се случва.

митове за плодовитосттаНека разгледаме някой от най-разпространените мнения за това кое влияе добре на плодовитостта и кое е вредно. Ще се учудите как някои от тях са просто митове, а други - самата истина.

храни за плодовитостС какво и как може да подпомогнете смерматозоидите и да стимулирате зачеването. Трябва да знаете, че съществуват някои прости храни за подобряване на плодовитостта, които бихте искали да опитате.

уголемяване на пенисаТвърди се, че вече специалистите и медицината са напреднали доста по отношение на начините за уголемяване на пениса. Това прави потребителите на тези услуги по-сигурни и по-решителни. Често обаче те не предвиждат какви странични ефекти и рискове може да се случат при предприемането на тази стъпка.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!