обрязване мъжеОбрязването е разпространена традиция в различни култури и религии по света. Предимствата и недостатъците на обрязването остават тема на дискусия и един аспект, който често се обсъжда, е дали сексуалната функция се влияе по някакъв начин.

симулиран оргазъмСимулирането на оргазъм е по-разпространено поведение в обществото, отколкото обикновено се смята, и не се ограничава до един пол. Въпреки че никой не иска да бъде жертва на фалшив оргазъм, важно е да се отбележи, че това явление може да възникне по причини извън просто липсата на сексуален интерес.

сексуална активностИдеята, че мъжете достигат своя сексуален пик в късните си тийнейджърски години, а жените на 30-те години, е общоприето схващане, но може да не е точно. Не приемайте, че вашите сексуални способности намаляват само защото остарявате; все още може да имате страхотен секс и в бъдеще.

химически дисбалансПетър (псевдоним) осъзнава, че неговата гледна точка за секса е различна от тази на другите хетеросексуални мъже, докато прекарва време със своите съквартиранти от колежа.

Петър, 44-годишен британец, разкрива, че въпреки че никога не се е интересувал от порнография, той все пак би се шегувал с приятелите си.

еректилна дисфункция и физическо натоварванеЕД или еректилна дисфункция е преобладаващ и сложен тип мъжка сексуална дисфункция. Означава невъзможност за постигане на ерекция, подходяща за удовлетворяване на сексуалната активност с партньора, или за поддържането ѝ за достатъчен период от време. Във всеки един момент приблизително 30 милиона мъже в САЩ са засегнати от ЕД и симптомите могат да варират в зависимост от основната причина.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!