секссомнияТова разстройство на съня, което е плашещо, води до това, че хората участват в сексуални дейности, докато са в пълно безсъзнание, и изглежда, че за мъжете е по-вероятно да го изпитат.

Може да сте запознати с ходенето насън и говоренето насън, но чували ли сте за секс насън?

еректилна дисфункцияПерспективите за мъжете с еректилна дисфункция (ЕД) са се подобрили значително през първите 15 години на този век – до толкова, че почти всички пациенти днес може да им бъде гарантирано връщане към доста успешен полов акт.

По-нататъшни лечения предстоят да се развиват и ето едно гениално лечение се появи през 2014 г.

мъжка плодовитостСлънцезащитните масла и незалепващите тигани за пържене са най-новия фалшив мотив за спад в мъжкия фертилитет, но колко притеснени трябва да бъдете?

Ново проучване, направено в Копенхаген, свързва мъжкия стерилитет с фталати - пластмаси, използвани в завеси и автомобилни табла, както и с химикали, намерени в незалепващи тигани.

алкохол и потентностФакти и цифри, както и разнищване на мъжките здравни проблеми и състояния, свързани с прекомерното и редовно пиене на алкохол.

Четири от всеки 10 мъже пият повече от допустимото на ден.

семенна течностФакти от д-р Нитин Шори:

Колко далеч може да плува сперматозоида?

Когато е изстрелян сперматозоид, той трябва да плува 18 см от шийката на матката до фалопиевите тръби, където се надява да намери яйце, което да оплоди.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!