секса през годинитеКогато сте на 20

Проучвания доказват, че между 20-тата и 30-тата година сексът е най-безпроблемен. Но за мъжката издържливост е нужно опит и качествена храна. Безкрайните купони, алкохол, цигари, опиати могат да изиграят лоша шега на всички мъже по отношение на качествения секс, издържливостта и желанието.

секс за здравеСексът може да победи рака, сърдечните заболявания и дори да прогони бръчките. Сексуално активните хора се разболяват по-рядко, тяхната имунна система като цяло е по-силна. Хора, които правят секс един или два пъти седмично имат двойно повече антитела, в сравнение с тези, които го правят по-рядко.

йога за подобряване на сексаСъвети на Йога специалист: Как да повишите вашата гъвкавост и издръжливост в леглото. Йогата може да подобри сексуалния живот и удоволствието. Йогата превръща секса в медитация, изпълнена с енергия.

храни за ерекцияВсеки е чувал за поговорката "Любовта на мъжа минава през стомаха му". Оказва се, че и сексът минава от там. Ако искате да бъдете истински жребец в леглото, трябва да се грижите за храната, която приемате.

дълготраен сексНе изпадайте в паника. Ако имате проблеми с продължителността на секса, освен хапчета съществуват и други начини, за да постигнете целта си. Просто опитайте да запазите самообладание в тази ситуация. Страхът вреди много. Защото с времето той нараства и това прави положението още по-лошо.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!