авокадо за потентностАвокадото допринася за нормалната работа на сърцето, нервната и храносмилателната система, както и помага за мъжката потентност и получаването на по-силна ерекция. Авокадото е сочен екзотичен плод, който има много полезни свойства за здравето.

храни за потентностЛибидото или желанието на правенето на любов е връзката, която обединява две тела. Правенето на любов, ако се прави със силно желание носи извор на удоволствие и щастие в живота. Понякога поради определени причини, желанието за правене на любов намалява. Ниското либидо е един от най-плашещите фактори, които могат да развалят отношенията на една връзка.

андропаузаПовечето хора знаят, че жените имат менопауза, но знаете ли, че някои мъже минават през един вид мъжка менопауза? За мъже, които вярват, че преминават през пословичната криза на средната възраст, някои лекари и изследователи казват, че всъщност това може да е форма на мъжка менопауза, наречена "андропауза".

орехи за потентностОрехите са най-известни като най-здравословната храна за мозъка, но малко хора знаят, че орехите също подпомагат сърцето и са отличници в борбата със свободните радикали. Суровите орехи имат 15 пъти повече антиоксиранти, подпомагащи потентността, отколкото Витамин Е.

сексуално желаниеЛипсата на сексуално желание (липса на либидо) е често срещана при жените и по-рядко при мъжете. Дори хората, които имат затруднения с ерекцията (еректилна дисфункция) обикновено имат нормално или дори високо сексуално желание.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!