еректилна дисфункция и стероидиВ продължение на години атлетите използват анаболни андрогенни стероиди (AAS) като лекарства за подобряване на постиженията (PED). Докато тези стероиди могат да подобрят атлетичните постижения, те идват с много неблагоприятни ефекти. Един от тези негативни ефекти е сексуалната дисфункция, която включва риск от развитие на еректилна дисфункция (ЕД).

феномен сини топкиСините топки са термин, който се използва от мъжете от дълго време, но дали това е истинско медицинско състояние? Отговорът не е еднозначен.

Терминът "сини топки" се използва от сексуално разочаровани мъже от векове и ако някога сте изпитвали продължителна възбуда без оргазъм, знаете колко неудобно може да бъде.

секссомнияТова разстройство на съня, което е плашещо, води до това, че хората участват в сексуални дейности, докато са в пълно безсъзнание, и изглежда, че за мъжете е по-вероятно да го изпитат.

Може да сте запознати с ходенето насън и говоренето насън, но чували ли сте за секс насън?

еректилна дисфункцияПерспективите за мъжете с еректилна дисфункция (ЕД) са се подобрили значително през първите 15 години на този век – до толкова, че почти всички пациенти днес може да им бъде гарантирано връщане към доста успешен полов акт.

По-нататъшни лечения предстоят да се развиват и ето едно гениално лечение се появи през 2014 г.

мъжка плодовитостСлънцезащитните масла и незалепващите тигани за пържене са най-новия фалшив мотив за спад в мъжкия фертилитет, но колко притеснени трябва да бъдете?

Ново проучване, направено в Копенхаген, свързва мъжкия стерилитет с фталати - пластмаси, използвани в завеси и автомобилни табла, както и с химикали, намерени в незалепващи тигани.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!