Авокадото подобрява потентността

авокадо за потентностАвокадото допринася за нормалната работа на сърцето, нервната и храносмилателната система, както и помага за мъжката потентност и получаването на по-силна ерекция. Авокадото е сочен екзотичен плод, който има много полезни свойства за здравето.

Авокадото помага за увеличаването на либидото, за намаляване на килограмите, както и за намаляване на излишния холестерол в кръвта. Полезен плод, който подобрява човешката памет и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. В Мексико и сега в световен мащаб този плод се използва като афродизиак, благодарение на своя стимулиращ ефект. Можете да го използвате като храна за секс, за да получите по-силна ерекция. В допълнение към свойствата на афродизиаците, този плод има много достойнства.

Авокадото е храна за мъжка потентност

Мексико и Централна Америка е дом на авокадото. Името на плода идва от ацтекския език и се превежда като "яйцето". Индианците са дали това име на авокадото не само поради своята форма, но също така и защото плодът виси на дървото като двойка. Индианците са установили, че плодът имат ефект на афродизиак, т.е. има сексуално стимулиращо въздействие.

Испанските колонизатори също забелязали, че авокадото въздейства на мъжката потентност. Моряците също знаели възбуждащите свойства на авокадото и използвали плода като храна за секс.

Авокадото съдържа много витамини

Авокадо съдържа малко въглехидрати и захари, няма холестерол и вредни мазнини. В този плод има вещества, които преработват излишният холестерол в кръвта. Авокадото съдържа много витамини: A, B, C, D, E.

Авокадото съдържа 30% масло и 2% протеин. Този плод има повече калий от бананите.

Тиаминът - Витамин В1

Плодът съдържа тиамин и рибофлавин в голямо количество. Тиаминът (витамин В1) играе важна роля в процесите на метаболизма на въглехидрати и мазнини и е необходим за растежа и развитието. Този витамин допринася за нормалната работа на сърцето, нервната и храносмилателната система, както и помага на мъжката потентност и получаването на по-силна ерекция.

Рибофлавин Витамин B2

Рибофлавинът (витамин В2) е много важен за човешкото здраве. Той е необходим за образуването на червени кръвни тела, за регулиране на растежа и репродуктивните функции в човешкото тяло. Витаминът помага да се поддържа кожата здрава, регулира растежа на косата, както и помага за поддържането на сексуалното здраве и здравето като цяло.

Наред с всички добродетели на авокадото, неговото съдържание на калории е ниска: в 100 грама около 160 калории.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!