Да подобрим либидото

добро либидоНе са много нещата, които са са неудобни и разочароващи за мъжа, но едно от тях е загубата на либидото. Тази загуба на сексуален интерес е нещо, върху което медицинската наука работи от десетилетия и са открити различни противодействия.

Можете да потърсите съвет от здравен специалист по въпроса или може да опитате няколко домашни "рецепти", за да се справите със загубата на либидо и да се наслаждавате отново на здравословен сексуален живот.

Чесън

Чесънът е един от естествените природни афродизиаци. Той е използван от векове, за да се противодейства на загубата на либидо при мъжете и жените. Дъвчете 2-3 скилидки чесън всеки ден. Ако не искате да правите лошо впечатление с дъх на чесън на хората около вас, може да си купите хранителни добавки, съдържащи чесън и да ги ползвате според тяхното указание.

Кориандър

Кориандъра е добре познат подобрител на либидото. Използван от векове за лечение на различни специфични проблеми. Сложете листа на кориандър заедно със няколко чаени лъжици масло от кориандър в съд и добавете две чаши вода. Сварете сместа и след като кипне поставете капака и оставете да се задуши за 15 минути. Когато е готово, отстранете листата и пийте от 2 до 4 лъжици от течността всеки ден.

Черни стафиди

Черните стафиди по-рядко се използват за лечение на либидо. Стафиди с мляко могат да стимулират либидото за нула време - просто поставете черни стафиди в съд, покрийте ги с мляко и ги сварете, докато стафидите започнат да се търкалят в съда от варенето. Стафидите ще абсорбират млякото и ще се подуят. След кипването отстранете млякото и запазете само стафидите. Хранете се с по една чаша от стафидите, три пъти на ден, за да увеличите значително своето либидо.

Съвет

В зависимост от това, колко е сериозна липсата на либидо, може да минат няколко дни, докато забележите резултати.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!