Кафето увеличава плодовитостта

кафето увеличава плодовитосттаПиенето на кафе прави спермата да плува по-бързо и може да подобри мъжката плодовитост. Това откритие беше обявено от бразилски учени от Американското общество за репродуктивна медицина на среща в Сан Антонио, посветена на последиците от наркотиците върху мъжката плодовитост.

Кафето може да направи повече от това просто да се събудиш - оказва се, че мъжете също могат да дадат на своите сперматозоиди "кикстарт" само чрез пиене на няколко чаши кафе на ден. Това, според научният екип предполага, че повишава подвижността на сперматозоидите, което подобрява шансовете за забременяване.

Но кофеина се оказва единственият, добър за спермата.

Цигарите не оказва влияние върху качеството на спермата, но могат да доведат до еректилна дисфункция, показва същото изследване.

Пушенето на марихуана, обаче, изглежда е лошо за спермата и може да намали плодовитостта. Учените открили, че редовни пушачи имали значително по-малко семенна течност, и по-нисък брой сперматозоиди. Вместо да прави сперматозоидите бавни и отпуснати, марихуана ги прави прекалено активни: те плуват твърде бързо и са активни твърде кратко - те буквално "изгарят" преди да достигнат до яйцеклетката.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!