Как да подобрите ерекцията

подобряване на ерекциятаЧувствали сте се неудобно пред жена заради проблеми с ерекцията?

С възрастта силата на ерекцията намалява и оттам способността за задоволяване на половинката в леглото. Слабата ерекция може да разруши сексуалните взаимоотношения и сериозно да накърни Вашата гордост.

Затова винаги е важно да се подържа добро здраве, за да имате пълноценен сексуален живот.

Запомнете, силната и здрава ерекция е нещо, което жените копнеят най-много докато загрявате в леглото.

Представяме Ви шест начина, за да имате по-силна ерекция.

1. Хранете се добре, за да бъде твърд: Прости промени в храненето може да увеличи либидото Ви и да подобри ерекцията. Храни като бабани, яйца, ядки, смокини, люти чушки, лук и вино могат да повишат Вашето сексуално мъжество. Предупреждение: стойте далеч от нездравословна храна.

2. Вашият пенис се нуждае от упражнения: Здравите мъже са винаги сексуално активни. Упражненията са един от най-добрите начини за увеличаване на сексуалното желание и потентност. Това намалява стреса, който е убиец на ерекцията и помага за производството на тестостерон в организма. Упражненията на Кегел за мъже са идеална тренировка на пениса.

3. Избягвайте пушенето и пиенето на алкохол: Трябва да сте чували това милион пъти, пушенето и пиенето наистина могат да повлияят на сексуалния живот. Пушенето намалява циркулацията на кръвта и води до по-малък капацитет на белия дроб, а това влияе на еректилните способности. Същото важи и за алкохола, той може да доведе до временна еректилна дисфункция!

4. Не мастурбирайте твърде често: Запазете енергията за истински секс. Прекалената мастурбация може да намали сексуалният апетит. Продължителни ерекции и еякулации могат да доведат до по-слаба ерекция през следващия ден. Контролирайте се!

5. Запознайте се с правилните позиции за секс: Винаги загрявай с орален секс. Сексуалните пози като мисионерската и кучешката позволяват повече циркулация на кръв, което води до по-силна и здрава ерекция. Никога не позволявайте на половинката да ви яхне в началото!

6. Изхвърлете тясното бельо: Избягвайте да носите стегнато бельо. То ограничава притока на кръв към тъканите на пениса, което от своя страна влияе на ерекцията. Винаги ползвайте отпуснато бельо.

Просто спрете да се притеснявате за слабата ерекция и започнете да водите здравословен сексуален живот.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!