Как да спрем преждевременна еякулация

забавяне на еякулациятаМного мъже се питат: "Как мога да продължа по-дълго в леглото?". Преждевременната еякулация е проблем, който всеки мъж е изпитвал поне веднъж в живота си. Да не задоволи половинката вероятно е един от най-неудобните моменти, през които мъжа може да мине по време на полов акт.

Въпреки това, за да се избегнат такива ситуации сме съставили няколко прости съвети, които се надяваме да ви помогнат.

Преждевременната еякулация

Какво всъщност е преждевременната еякулация? Нежелано настъпване на мъжкия оргазъм преди жената да е готова. Няма ограничение в реално време. За някои двойки, мъжкият оргазъм се счита за преждевременен, ако се случи за по-малко от 20 минути след започване на полов акт. От друга страна, ако мъжът еякулира за 1 минута, това може да бъде окей, ако жената също има време да достигне пика си.

Сексуални техники

Какво може да се направи, за да се удължи сексуалното влечение? Най-използваният метод е да си представим нещо съвсем различно по време на акта. Например, мислете си за миналия футболен мач или старата дама от съседният апартамент. Тази техника може да забави леко мъжкия оргазъм, но тя също може да засегне неговата интензивност. При някои мъже тази техника може да доведе до импотентност.

По-практичен начин за увеличаване на времето е използването на защита. Следващият път, когато правите секс използвайте по-дебел презерватив, който ще намали чувствителността на пениса. По-здравите презервативи, от една страна намаляват риска от заразяване с полово предавани болести, от друга страна - чувствителността на мъжкият орган.

Анти-сенситивни кремове

Друг начин да се намали чувствителността на пениса е използването на специални кремове. Ролята на тези кремове е да "замразят" върха на пениса, което ще ви позволи да правите секс по-дълго време. Негативният аспект на тази техника е поставянето на крема в сексуалната ситуация. Когато сте с партньор от дълго време няма проблем, но ако правите секс с някоя жена за първи път, това може да е неудобно. Поради това, тази техника се препоръчва за мъже в установени отношения.

Извади го

Най-честият начин, който мъжете използват е да го извадят преди да достигнат до оргазъм. При този метод мъжа трябва да предусети настъпващият оргазъм. Всички мъже имат способността да го направят, а когато настъпи този момент, трябва веднага да спрат стимулацията. Очевидно и жените трябва трябва да помогнат и да усетят, когато този момент настъпи. След няколко минути ерекцията трябва да отслабне малко и правенето на любов може да продължи.

Тази техника има очевидни ползи. Първо, жените ще имат достатъчно време, за да достигнат своя оргазъм. Второ, вашият оргазъм ще бъде отложен и с по-висок интензитет, отколкото обикновено. Помнете, че е всичко е въпрос на време - научете се кой е точният момент, за да го извадите.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!