Най-добрият секс през годините на мъжа

секса през годинитеКогато сте на 20

Проучвания доказват, че между 20-тата и 30-тата година сексът е най-безпроблемен. Но за мъжката издържливост е нужно опит и качествена храна. Безкрайните купони, алкохол, цигари, опиати могат да изиграят лоша шега на всички мъже по отношение на качествения секс, издържливостта и желанието.

 

Доктор Хилда Хътчерсън, автор на книгаjа „Какво майка ти никога не ти каза за секса“, съветва силния пол да похапва много банани. Те съдържат винамини и минерали, които са от ключово значение, защото превръщат въглехидратите в енергия и помагат в производството на полови хормони. Независимо от възрастта, всеки мъж е застрашен от някаква форма на еректилна дисфункция. Статистиката сочи, че на всеки 6 мъже на 20 години, един има проблеми с потентността. Преждевременната еякулация (ПE) е най-често срещаната форма на еректилна дисфункция (ЕД) в тези години.

Според Международното дружество по сексуална медицина (ISSM) е трудно да се определи каква е нормалната продължителност на половия акт, тъй като различните двойки смятат за задоволителна различна продължителност.

Въпреки това, от Европейското дружество по сексуална медицина твърдят, че средната продължителност на половия акт на мъже с преждевременна еякулация е 1.8 минути, за останалите мъже, които нямат такива проблеми, средната продължителост е 7.3 минути.

Увеличете вашата издръжливост

Мускулите, които контролират еякулацията, се нуждаят от калций. Един ефективен трик е след вечеря да хаптете ванилов сладолед. Той съдържа високи нива на калций и това ще увеличи сексуалното ви желание.

А защо ванилов? Доказано е, че ароматът на ванилия релаксира мъжете, намалява тяхната тревожност, която е основен фактор за преждевременната еякулация.

Когато сте на 30

След 30-тата си година мъжете вече са опитни и все по-малко страдат от преждевременна еякулация. Издържливостта се дължи основно на опита, но и на общото здравословно състояние. Ето защо е много важно, до 30-тата си година мъжете да живеят здравословно. От 30 до 40-тата година мъжете са перфектните любовници.

А сега лошата новина. Мъжете в тази възраст са много по-малко удовлетворени от секса, отколкото тези, които навлизат в 40-те и 50-те си години. В този период от живота от съществено значение е натоварването в работата. Основната причина за еректилната дисфункция е системното напрежение, което най-често идва от работния процес.

Друг фактор е дълготрайната връзка. На тази възраст, най-често, мъжете са с постоянна партньорка. А това е от съществено значение за сексуалното желание. До някаква степен това дава сигурност и стабилност, няма напрежение по отношение на това, как ще се представи и дали няма да се изложи. Но от друга страна партньорката трябва да полага повече старания, за да провокира сексуалното желание на мъжа, за да не се стигне до навика и отегчението.

Изградете си правила на живот

На тази възраст първото, което трябва да направи мъжът, за да няма сексуални проблеми, е да премахне физическите причини. Най-важното е да се спрат цигарите и алкохолът, защото те са основен вредител и оставят трайни и необратими последици в това отношение. Пушенето и пиенето не само създават проблеми в сексуално отношение, но и често поради тях се губи сексуалното желание.

Според доктор Бари Маккарти, автор на „Секс терапия за следната възраст“, трябва да се отделят периоди, през които двойките да не правят секс, а да се отдават само да докосвания и ласки. Този негов метод позволява на двойките да се съсредоточат върху усещанията, а не върху удоволствието от оргазма. От своя страна, тази терапия стимулира сексуалния живот.

Когато сте на 40

Проучване на Харвард сочи, че мъжете след 40-те са по удовлетворени в секса, отколкото тези в 30-те години от своя живот. Въпреки това, на повече от един на всеки десет мъже на тази възраст се случва да има проблеми с ерекцията. Но това е естествен процес поради възрастта.

Живейте здравословно

Основните проблеми в сексуално отношение идват от това, че на тази възраст повечето мъже не водят здравословен живот. Причините са липса на движение, правилно и здравословно хранене, понижен метаболизъм, натрупването на холестерол по стените на артериите. Доказано е, че при 70% от мъжете, които имат проблеми с ерекцията след 40-тата си година, това е заради запушване на артериите. Притокът на кръв към пениса е от ключово значение. Затова, за да има здравословен сексуален живот, трябва състоянието на сърдечно-съдовата система да е перфектно. Нужни са спорт, здравословна храна и премахването на вредни навици като алкохол и цигари.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!