Орехите и потентността

орехи за потентностОрехите са най-известни като най-здравословната храна за мозъка, но малко хора знаят, че орехите също подпомагат сърцето и са отличници в борбата със свободните радикали. Суровите орехи имат 15 пъти повече антиоксиранти, подпомагащи потентността, отколкото Витамин Е.

Скорошно прочуване показа, че орехите са вероятно номер едно храна на планетата за подпомагане на сърцето. В изследването били включени много видове дървесни и земни ядки като бадеми, фъстъци, лешници и други, но орехите печелят класацията с два пъти повече здравословни антиоксиданти спрямо останалите популярни ядки.

Орехите и секса

Орехите съдържат много полезни вещества за сексуалното здраве. Орехът съдържа витамини B1 (тиамин), витамин B2, които са отговорни за цялостната енергия на тялото и сексуалното здраве на мъжете. Освен това орехите съдържат витамин A, витамин E и витамин F. Орехът е шампион на растителни протеини.

Така че, какво да кажем за орехите и секса? Цинкът е важен елемент за развитието на половите жлези. Орехът съдържа цинк, който е важен елемент за нормалната дейност на простатата и сексуалната активност. Той също така регулира нивото на тестостерона в кръвта на мъжете. Човек става раздразнителен ако липсва това вещество. Тази ядка е много добра за сексуалния живот и подпомага получаването на добра ерекция. Всеки, който иска да има добро сексуално здраве, трябва да яде орехи.

Орехът е ефективна храна за потентност

Ядрото на орехът е ефективна хранителна съставка за мъжката потентност. За мъжете се препоръчва да ядат по 3-4 ядки на ден. За мъжкото сексуално здраве, орехите са особено ефективни в комбинация с мед.

Проста рецепта за по-силна ерекция

Разбъркайте смлени орехи с мед. Яжте 3-4 супени лъжици от сместа три пъти на ден, за да имате по-силни ерекции. Също така е добре да го приемате в комбинация с мляко. Можете също така да запържите орехите, да ги използвате при готвене или да ги използвате като орехов сос.

Орехите са важни за здравето

В допълнение, освен че подпомага потентността и играе роля в превенцията на простатит и аденома, желателно е да използвате тази ядка при различни заболявания на стомаха, червата, черния дроб и бъбреците. Ореха помага за защита на организма от въздействието на увеличена радиация. Лекарите препоръчват яденето на орехи, за да се отървете от недостиг на витамини, кобалтови соли и желязо в организма. Наличието на калий и магнезий в орехите ги прави полезни и при анемия.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!