По-дълга любов в леглото

преждевременна еякулацияЗа да бъде добър в леглото, мъжа трябва да намери баланс между издръжливост и възбуда. Ако мъжа е прекалено възбуден, продължителността може да бъде твърде кратка, за да задоволи партньорката си. Въпреки това, жертването на удоволствието, само за да се удължи времето също не е добро решение.

Съществуват няколко прости техники, които могат да удължат любовният акт без това да е за сметка на намаляване на удоволствието.

Изброявайте списъци наум

Изброявайте списъци наум. Това е най-класическия начин мъжете да забавят оргазъма. Една от основните причини мъжете да не успяват да издъжат, колкото желаят е, че се превъзбуждат прихически. Ако сте нетърпелив или превъзбуден бързия край е много вероятен. Един от начините да се забави ума е да се мисли за различни неща. Въпреки, че можете да мислите за всичко, което искате, списъците са добър начин да предпазите ума от прекалено разсейване. Футболни списъци са вероятно най-добре познавания метод. В този случай мъжа мисли за футболни отбори и минава през всички играчи и резултати, които знае за определен отбор. Разбира се, може да бъде на различни теми. Например, изброете всички животни или растения, които започват с определена буква от азбуката. Друга възможност е да изброявате градовете на България, местоположения на Олимпийските игри и т.н. Опитайте се да не го правите непрекъснато през цялото време. Използвате този метод като начин да успокоите нервите си.

Друга алтернатива, която работи при някои мъже е да изчистят напълно съзнанието си. Не мислете за секс или каквото и да било друго, както се прави при медитацията.

Направете пауза

Направете пауза като се върнете на любовната игра в началото. Целуване или орални удоволствия ще ви дадат добра възможност да си починете като едновременно с това продължавате любовният акт. Освен това, вашата партньорка ще си помисли, че сте напълно отдаден. Когато почувствате по-добър контрол продължете със сексуалният акт.

Променете позициите

Променете позициите. Ако от дадена позиция се чувствате прекалено добре, опитайте друга. Също общувайте с партньорката си. Ако тя предпочита позиция, която не ви дава прекалено много удоволствие е идеален вариант. Позиции като мисионерската (мъжа отгоре), както и всяка позиция, в която движиението е напред-назад, а не нагоре-надолу дава по-добър контрол върху темпото на правене на любов. Ако темпото е контролирано, много мъже успяват да удължат любовният акт.

Добавете лосион

Добавете малко лосион за намаляване на чувствителността. Някои презервативи имат такива лубриканти в самите тях. Може да ползвате и отделен продукт за целта, има различни според силата им на действие. Опитайте няколко различни докато намерите златната среда. Все пак искате да усещате нещо, нали?

Изградете издържливост

Изградете издържливост чрез мастурбация. Ако се опитате да удължавате своята мастурбация вие ще усъвършенствате важни умения. Например, при наближаване на оргазъма спрете за момент преди него. Изчакайте секунда и тогава продължете. Това ще тренира тялото и ума да не позволява на оргазъма да се появи твърде бързо.

Експериментирайте с различните методи, за да разберете кой е най-добрият за вас. Ако не се получи от първия път, опитайте пак. Говорете с партньорката си. Въпреки, че преждевременната еякуляция е често срамна, не трябва да бъде. Търсете решение заедно.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!