Подобрете сексуалния си живот с йога

йога за подобряване на сексаСъвети на Йога специалист: Как да повишите вашата гъвкавост и издръжливост в леглото. Йогата може да подобри сексуалния живот и удоволствието. Йогата превръща секса в медитация, изпълнена с енергия.

Насърчаване на гъвкавостта

Всички, които практикуват йога, изпълняват упражнения, които ги правят все по-гъвкави. Това, от своя страна, повишава издържливостта и динамиката в секса. Важно е да се знае, че това се постига не с какъвто и да е спорт, а със специални йога упражнения, които насърчават гъвкавостта в тазобедрената част на тялото, слабините и мускулите.

Подобряване на сексуалната издръжливост

Има йога упражнения, които помагат и на мускулите на прасците, както и на мускулите на целите крака. Така физическата издържливост се увеличава, а от там и мускулната умора докато правите секс вече няма да е проблем. По този начин се постига по-голяма сексуална издържливост. Йога упражненията за мускулите на краката трябва да се практикуват поне два-три пъти седмично и така за по-малко от месец ще усетите доста подобрения и комфорт, докато правите секс.

Поза МОСТ (Setu bandhasana)

Йога упражненията е добре да се практикуват в присъствието на специалист. Много е важно да сте загряли достатъчно добре. Едно от йога упражненията, което ще подобри издържливостта ви във секса, е Setu bandhasana.

Легнете по гръб, сгънете краката в коленете, а петите трябва да са на ширината на раменете и да ги достигате с пръстите на ръцете си, по възможност. Стъпете добре и повдигнете тялото си нагоре, като раменете остават допрени до пода. Повдигайте тялото плавно нагоре. Ръцете са на пода с длани надолу.

Повдигайте тялото, докато бедрата не станат успоредни на пода или доколкото можете. Стремете се колената и петите да са на една вертикална линия. Задържате се извити в поза мост, докато можете и бавно, след това спускате тялото към пода.

Така разтягате гръбнака и активирате тазовите мускули. Стремете се да доближите горната част на гръдния кош, колкото можете повече но брадичката. Останете в тази поза поне 30 секунди. Изпълнявайте упражнението за максимум 10 минути, като в това време го повторите 12 пъти.

 

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!