Рискове при уголемяването на пениса

уголемяване на пенисаТвърди се, че вече специалистите и медицината са напреднали доста по отношение на начините за уголемяване на пениса. Това прави потребителите на тези услуги по-сигурни и по-решителни. Често обаче те не предвиждат какви странични ефекти и рискове може да се случат при предприемането на тази стъпка.

10 процента от операциите са неуспешни и водят до доста усложнения. Колкото и пластичните хирурзи да твърдят, че това е безобидна манипулация, за да ви спечелят като клиенти, то практиката показва, че рисковете не си струват.

Освен че зачестяват инфекциите, поради немърливостта на хирурзите, то един от често срещаните странични ефекти след уголемяване на пениса, е проблем с ерекцията.

Независимо от методите, които се използват, за да се постигне желания резултат, то рисковете и потенциалните странични ефекти съществуват като голяма опасност.

Често срещаните са наранена, раздразнена кожа, обриви, мъчителни болки, импотентност, пукане на кръвоносни съдове, болест на Пейрон, уринарна инконтиненция и други. Най-опасното е, че някои от тези странични ефекти се проявяват първоначално незабелязано и се установяват в напреднала фаза.

На практика, да се вземе такова решение, за уголемяване на пениса, е по-скоро психическа неудоволетвореност, отколкото физическа. Повечето от методите са неефективни и са въпрос на добър маркетинг и бизнес. А тези методи, които дават някакви резултати, са също безсмислени, защото ефектът е нищожен.

Ето няколко метода, които се прилагат:

  • Пластична хирургия – най-опасният метод, каквото и да ви говорят докторите. Често се стига до импотентност, проблеми с ерекцията и нетърпими болки.
  • Упражнения за удължаване – това е най-безсмислената практика. Не се занимавайте с глупости.
  • Вакуум устройства – ниско ефективни. Почти никакъв ефект или нищожен.
  • Пенис екстендери - устройства, които трябва да се носят всеки ден. В противен случай няма да се постигне целта. Това устройство разтяга пениса и теоретично се твърди, че може да се постигне евентуален резултат до удължаване с 1 – 2 сантиметра. Но нека не се забравя, че всичко е строго индивидуално.

Най-важната част от тази тема е, че дори и да се постигне удължаване в нормално състояние, това не означава, че при ерекция големината също ще се промени.

Рисковете при такива интервенции са толкова големи, че не си струват нищожните положителни резултати, които евентуално могат да бъдат постигнати.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!