добро либидоНе са много нещата, които са са неудобни и разочароващи за мъжа, но едно от тях е загубата на либидото. Тази загуба на сексуален интерес е нещо, върху което медицинската наука работи от десетилетия и са открити различни противодействия.

упражнения за потентностС увеличаване на популярността на добавките за потентност, много мъже търсят допълнителни начини за подобряване на сексуалния живот под завивките. Такива са физически упражнения за увеличаване на потентността. Днес съществуват много такива мъжки упражнения.

преждевременна еякулацияЗа да бъде добър в леглото, мъжа трябва да намери баланс между издръжливост и възбуда. Ако мъжа е прекалено възбуден, продължителността може да бъде твърде кратка, за да задоволи партньорката си. Въпреки това, жертването на удоволствието, само за да се удължи времето също не е добро решение.

храни афродизиациОткакто Клеопатра е предлагала стриди на Марк Антоний, за да се подобри тяхната любов, хората търсят афродизиаци - почти магически отвари, които увеличават сексуалното желание и най-важното - подобряване на сексуалната активност на мъжа. Разбира се, мъжете също търсят добавки, които подобряват желанието и активността.

тестостеронТестостеронът е ключов хормон, произвеждан в тялото на мъжа, който помага за поддържането на здравето като цяло и гарантира здравословното развитие. Понижени нива на тестостерона може да предизвикат смущения в настроението, понижена енергия, ниско либидо, болки в ставите, загуба на мускулна маса и различни други състояния и заболявания.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!