ЕД и алкохолизъмАлкохолизма неизменно ще доведе до сексуални проблеми в една връзка. Често за мъжете проблемите са свързани с това да достигнат и да поддържат ерекция, дори когато са трезви.

Как алкохолизма влияе на сексуалните проблеми?

мъжката плодовитост намаляваОколната среда може да е допринасящ фактор

Тази статия е написана от д-р Райън П. Смит, доцент по урология в Университета на Вирджиния, който има опит в мъжкото безплодие и здравето на мъжете.

бъдещето на сексаНапредъкът на технологиите предлага възможности за нови и вълнуващи изследвания върху интимността и сексуалността. С напредъка в роботиката, изкуствения интелект и виртуалната реалност, възможностите за взаимодействие помежду им са неограничени. Реалистични ли са обаче прогнозите за секса в киберпространството и кибернетичните партньори или просто научна фантастика?

еректилна дисфункция и стероидиВ продължение на години атлетите използват анаболни андрогенни стероиди (AAS) като лекарства за подобряване на постиженията (PED). Докато тези стероиди могат да подобрят атлетичните постижения, те идват с много неблагоприятни ефекти. Един от тези негативни ефекти е сексуалната дисфункция, която включва риск от развитие на еректилна дисфункция (ЕД).

феномен сини топкиСините топки са термин, който се използва от мъжете от дълго време, но дали това е истинско медицинско състояние? Отговорът не е еднозначен.

Терминът "сини топки" се използва от сексуално разочаровани мъже от векове и ако някога сте изпитвали продължителна възбуда без оргазъм, знаете колко неудобно може да бъде.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!