дълготраен сексНе изпадайте в паника. Ако имате проблеми с продължителността на секса, освен хапчета съществуват и други начини, за да постигнете целта си. Просто опитайте да запазите самообладание в тази ситуация. Страхът вреди много. Защото с времето той нараства и това прави положението още по-лошо.

полов животМного мъже твърдят, че водят активен полов живот и че правят секс повече от три пъти на седмица. Те най-вероятно доста надценяват възможностите си. Много малко вероятно е да се случва точно така.

продължителен сексНай-предпочитаното удоволствие е сексуалното. За да се случва често, е нужно само едно – да удължите тези моменти максимално. Колкото по-дълго правите секс, толкова по-често ще Ви се случва.

митове за плодовитосттаНека разгледаме някой от най-разпространените мнения за това кое влияе добре на плодовитостта и кое е вредно. Ще се учудите как някои от тях са просто митове, а други - самата истина.

храни за плодовитостС какво и как може да подпомогнете смерматозоидите и да стимулирате зачеването. Трябва да знаете, че съществуват някои прости храни за подобряване на плодовитостта, които бихте искали да опитате.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!