нива на тестостеронТестостеронът е хормонът, отговорен за прехода от момчета към мъже по време на развитието.

Този хормон играе решаваща роля в регулирането на сексуалното желание, производството на сперматозоиди и предизвикването на видими промени в тялото на мъжа, включително окосмяването по цялото тяло и по-дълбок глас.

сексуален живот Д-р Рена Малик, уролог, тазов хирург и сексуален педагог, е посветена на развенчаването на митове, коригирането на медицинските погрешни схващания и предоставянето на ценна информация за това как да поддържаме здравословен и приятен сексуален живот. Тя твърдо вярва, че задоволителен сексуален живот трябва да бъде постижим на всяка възраст.

секс след вазектомияАко обмисляте да се подложите на вазектомия, естествено е да имате притеснения относно потенциалното ѝ въздействие върху сексуалния ви живот. В крайна сметка процедурата включва хирургическа намеса в чувствителна област.

Въпреки това, добрата новина е, че сериозните усложнения от вазектомии са изключително редки, както се посочва от клиниката Mayo.

съвети за потентностСпоред примамливите и оптимистични реклами всичко, което е необходимо на мъжете, за да съживят заспалия си полов живот, е да изпият едно хапче. Независимо дали става въпрос за еректилна дисфункция (ЕД) – неспособността да се поддържа ерекция за сексуална активност – или ниско либидо, лекарствата за ЕД се представят като най-бързото и най-простото решение.

seksualno pozitivenСексуалната позитивност включва приемането на удоволствието пред срама и свободата пред предразсъдъците.

Според сексуалната позитивност сексът може да има положително въздействие върху живота на индивида. Въпреки това, според Гуди Хауърд, сексуален педагог от Тексас, сексуалната позитивност надхвърля това.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!