колоездене и еректилна дисфункцияНякои експерти твърдят, че еректилната дисфункция (ЕД) може да бъде страничен ефект от карането на колело. Ползите за здравето от колоезденето при мъжете могат да имат обратен ефект. Въпреки, че карането на колело изгаря калории и подобрява работата на сърдечно-съдовата система, твърде много часове на седалката може да притисне артериите и жизненоважни нерви, водещи към пениса.

кофеин за ерекцияКофеинът може да помогне за възстановяване на потентността при мъже с еректилна дисфункция поради диабет, показват резултатите от ново проучване, проведено с гризачи.

кафето увеличава плодовитосттаПиенето на кафе прави спермата да плува по-бързо и може да подобри мъжката плодовитост. Това откритие беше обявено от бразилски учени от Американското общество за репродуктивна медицина на среща в Сан Антонио, посветена на последиците от наркотиците върху мъжката плодовитост.

простатаТази статия е за всички мъже, които имат рак на простатата или се притесняват за рак на простатата. Един от най-опасните странични ефекти от лечението за рак на простатата е въздействието върху сексуалното здраве.

упражнения на кегел за мъжеУпражненията на Кегел за мъже помагат на контрола на пикочния мехур и подобряват сексуалната активност. Важно е да бъдат извършвани правилно. Целта на упражненията е да укрепят мускулите на тазовото дъно, които подържат пикочния мехур и червата и да подобрят сексуалната функция.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!