семенна течностФакти от д-р Нитин Шори:

Колко далеч може да плува сперматозоида?

Когато е изстрелян сперматозоид, той трябва да плува 18 см от шийката на матката до фалопиевите тръби, където се надява да намери яйце, което да оплоди.

секса през годинитеКогато сте на 20

Проучвания доказват, че между 20-тата и 30-тата година сексът е най-безпроблемен. Но за мъжката издържливост е нужно опит и качествена храна. Безкрайните купони, алкохол, цигари, опиати могат да изиграят лоша шега на всички мъже по отношение на качествения секс, издържливостта и желанието.

секс за здравеСексът може да победи рака, сърдечните заболявания и дори да прогони бръчките. Сексуално активните хора се разболяват по-рядко, тяхната имунна система като цяло е по-силна. Хора, които правят секс един или два пъти седмично имат двойно повече антитела, в сравнение с тези, които го правят по-рядко.

йога за подобряване на сексаСъвети на Йога специалист: Как да повишите вашата гъвкавост и издръжливост в леглото. Йогата може да подобри сексуалния живот и удоволствието. Йогата превръща секса в медитация, изпълнена с енергия.

храни за ерекцияВсеки е чувал за поговорката "Любовта на мъжа минава през стомаха му". Оказва се, че и сексът минава от там. Ако искате да бъдете истински жребец в леглото, трябва да се грижите за храната, която приемате.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!