болест на ПейрониБолестта на Пейрони включва развитието на белези в пениса, което може да доведе до изкривяване или свиване на пениса по време на ерекция.

Това състояние може да доведе до дискомфорт и еректилна дисфункция, което води до значително емоционално напрежение.

еякулаторна дисфункцияЕякулаторната дисфункция се отнася до неспособността на мъжа да изхвърли ефективно спермата от пениса по време на сексуалния кулминационен момент.

Тази форма на мъжка сексуална дисфункция е най-разпространената и често допринася за мъжкото безплодие.

какво е еректилна дисфункцияЕректилната дисфункция (ЕД) се отнася до неспособността на мъжа да постигне или поддържа ерекция, достатъчна за завършване на полов акт, включително кулминация и еякулация.

В Съединените щати е изчислено, че ЕД засяга около 10 до 20 милиона мъже, като допълнителни 10 милиона изпитват частична ЕД.

психология на сексуалното здравеПрез човешката история мъжете са се опитвали да подобрят сексуалното си здраве, използвайки хранене, билкови лекарства и медицински интервенции.

От вековни афродизиаци до съвременни устройства и лекарства, подходът за справяне със сексуалните проблеми на мъжете до голяма степен се върти около химически или анатомични подобрения, често загърбвайки психологическите и емоционалните компоненти.

сексуалното здраве на мъжетеРазлични аспекти на сексуалното благополучие на мъжете могат да бъдат повлияни от редица здравословни проблеми, водещи до смущения в тяхното сексуално удовлетворение. Тези опасения включват предизвикателства като еректилна дисфункция, затруднения с еякулацията, безплодие и др.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!