здрава ерекцияЕректилните затруднения могат да бъдат източник на разочарование и безпокойство за много мъже. Непредсказуемостта на реакцията на тялото ви, особено когато се опитвате да задоволите нов партньор, може да доведе до безпокойство. Признаването и обсъждането на предизвикателствата ви с ерекцията с партньора ви, преди да започнете сексуална активност, може да облекчи част от този натиск.

проблеми с мъжката плодовитостКачеството на спермата изглежда намалява в глобален мащаб, но този аспект на безплодието често се пренебрегва. Сега учените разглеждат основните причини.

Ребека Бланчард, ветеринарен преподавател и изследовател в Университета на Нотингам, Обединеното кралство, изследва въздействието на домакинските химикали върху репродуктивното здраве на мъжете.

намаляване на тестостеронаТестостеронът, хормон, отговорен за поддържането и развитието на различни аспекти на мъжката физиология, изглежда намалява при някои млади мъже. Това намаляване на нивата на тестостерон се свързва с прекомерното гледане на филми за възрастни.

голям пенис"Колкото по-дълъг е носът, толкова по-голям е пенисът".

Скорошно проучване, публикувано в Translational Andrology and Urology, разкри връзка между мъжете с по-дълги носове и по-големи пениси.

Изследването, проведено от екип от изследователи в университетската болница Улсан в Южна Корея, включва 1160 мъже на възраст около тридесет години.

пенис размерРазмерът на члена има ли по-голямо значение или е свързан с използваната техника?

За много мъже размера на пениса им е чувствителна и често спорна тема. Някои полагат големи усилия, както образно, така и буквално, за да увеличат размера на пениса си, водени от притеснения относно самочувствието или желание да подобрят удовлетворението на партньора си в спалнята.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!