Храни за увеличаване на либидото

храни за либидоДаровете на природата са важна основа за подържане на здраво тяло, оттам и за добър сексуален живот. Супер храните са предпоставка за оптималното производство на тестостерон, а също така са и много вкусни.

Кафяв ориз

Кафявият ориз е пълен с витамини от група В, които са от жизненоважно значение за производството на енергия - без които няма как да говорим за либидо. Той също е добър източник на магнезий от съществено значение за мускулната контракция, която също е от огромно значение за сексуалната чувствителност, възбуда, еякулация и оргазъм. Заместете го на мястото на обикновения ориз.

Mед

В древна Персия, двойките пиели медовина всеки ден в продължение на един месец, след като се оженят, за да бъдат предразположени за любов. От там идва израза "меден месец". Медът е богат на витамини от групата В, необходими за производството на тестостерон и съдържа фруктоза, която подпомага издръжливостта и осигурява бавно и постепенно освобождаване на енергия, така че обръщането на другата страна и заспиването няма да бъде вариант.

Бразилски орехи

Едно проучване, проведено в Университета на Падуа в Италия показва, че една диета с ниско съдържание на селен може да бъде ключов причина за мъжкото безплодие. Селенът спомага за предотвратяване на окисляването и увреждането на сперматозоидите, като по този начин помага за развитието на здрави сперматозоиди. Три бразилски ореха на ден ще Ви бъдат достатъчни.

Диня

Учените в Тексас са установили, че яденето на диня може да има подобен ефект на малкото синьо хапче. Това се дължи на неговото съдържание на цитрулин и аргинин, които стимулират производството на азотен оксид - съединение, което помага да се отпуснат кръвоносните съдове в тялото. Освен това няма нужда от рецепта за диня.

Ванилов сладолед

Ванилията се използва във всичко, от храна и грижа за тялото до свещи и освежители за въздух и това не е случайно. Според фондация Смел анд Тейст Трийтмънт от Чикаго аромата на ванилия е ефективен за увеличаване на притока на кръв в пениса. Така че една ароматна вана не е полезна само за жените.

Трюфели

Качествата на афродизиак на трюфелите се дължат на тяхния мускусен аромат. Те съдържат вещество, наречено алфа-андростетенол, който имитира феромони. При хората феромоните са тясно свързани с физическото привличане и възбудата, което обяснява защо трюфелът има такава еротична репутация. Сервирайте няколко бъркани яйца с малко количество настърган трюфел като закуска в леглото и се пригответе да не ставате до обяд.

Риба тон

Рибата тон е богата на витамин B3, който разширява кръвоносните съдове и може да стимулира сексуалния ви живот, особено при тези, които страдат от еректилна дисфункция. Другите ефекти на витамин B3 включват повишена чувствителност при докосване, засилване на оргазма и подобрена ерекция. Така че се уверете, че рибата тон е в менюто ви.

Домат

Познат като любовна ябълка, репутацията на домата като помощник в любовта се дължи на неговият цвят и усещане в устата, а не какъв физически ефект има. Въпреки това той има високо съдържание на бета-каротин, който се преобразува във витамин A - изключително важен за поддържането на сексуалното здраве. Витамин А спомага за нормалното функциониране на репродуктивните органи, играе жизнено важна роля в производството на тестостерон и е също така важен за здравето на всички лигавици.

Спанак

Когато се консумира суров, е един от малкото зеленчуци, които съдържат коензим Q10. Според изследване на списание за плодовитост и стерилитет, коензим Q10 може да помогне за подобряване на движение на сперматозоидите, което е добра новина за тези, които имат проблеми с подвижността на сперматозоидите.

Чесън

Може би известен повече като отблъскващ, чесънът всъщност е много ефективен афродизиак. Той съдържа мощно вещество, наречено алицин, който увеличава кръвния поток и либидото. Единствено не забравяйте да вземете и освежител за уста.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!