Мъжете с дълги носове имат по-големи пениси - дали наистина е така?

голям пенис"Колкото по-дълъг е носът, толкова по-голям е пенисът".

Скорошно проучване, публикувано в Translational Andrology and Urology, разкри връзка между мъжете с по-дълги носове и по-големи пениси.

Изследването, проведено от екип от изследователи в университетската болница Улсан в Южна Корея, включва 1160 мъже на възраст около тридесет години.

Изследователите измерват дължината на носа на всеки участник, по-специално от ъгъла на окото до края на всяка ноздра. След това те сравняват това измерване с размера на нееректираните пениси на мъжете.

По-голямата част от мъжете в проучването показват нееректирал пенис с дължина от 5 до 10 сантиметра с обиколка от около 6,35 сантиметра. Тези с по-дълги носове обаче обикновено имат по-големи пениси.

Смята се, че това явление е свързано с излагане на по-високи нива на тестостерон, хормон, който допринася за развитието както на носа, така и на гениталиите при мъжките фетуси по време на бременност.

Освен това проучването установява, че мъжете с по-големи крака са по-склонни да имат пенис с по-голяма обиколка, тъй като тестостеронът също влияе върху развитието на крайниците по време на бременност.

Д-р Sungwoo Hong, един от изследователите, заяви: "Размерът на носа е важен показател за размера на пениса, а обиколката на пениса се увеличава с размера на крака. Няколко проучвания предполагат, че експозицията на хормони в пренаталния период влияе върху растежа на репродуктивните органи".

Тези констатации са в съответствие с предишно японско проучване от 2021 г., което съобщава, че мъжете с нос с дължина 4,30 сантиметра са склонни да имат нееректирани пениси с размери около 10 сантиметра. Обратно, тези с 5,3-сантиметров нос показват среден размер на пениса над 12,7 сантиметра.

Още веднъж, общият знаменател в тези открития изглежда е излагането на по-високи нива на тестостерон по време на развитието на плода, което влияе върху размера както на носа, така и на гениталиите.

Струва си да се отбележи, че тези открития идват в резултат на изследвания, които изследват средния размер на еректиралия пенис в различни страни. Проучването разкрива, че мъжете в Еквадор се гордеят с най-големия в света среден размер на пениса в еректиране, измерващ впечатляващите 17,60 сантиметра.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!