Пет начина да се удължите удоволствието в леглото

продължителен сексНай-предпочитаното удоволствие е сексуалното. За да се случва често, е нужно само едно – да удължите тези моменти максимално. Колкото по-дълго правите секс, толкова по-често ще Ви се случва.

Как може се постигне това?

След като се уверите, че сте безупречни във външия си вид, се настройте психически за дълги наслади, а не за състезание тип «бягане по часовник». Опитайте една от тези техники тази вечер и ще постигнете максимално удоволствие за Вас и вашата партньорка.

Остави я да е отгоре

Когато тя е отгоре, пенисът се стимулира по-малко. Помолете я да се движи по-бавно. Опитайте да стоите неподвижни няколко минути, докато пенисът ви се климатизира към усещането.

Старт-Стоп

Идеята тук е да я стимулирате, докато не усетите за себе си, че наближавате до състояние на оргазъм. Тогава я помолете да спре. След 15 секунди продължете. Ако си представите, че скалата на усещанията ви е от 0 до 10, то когато сте в състояние на 6 я предупредете да спре и след това продължете.

Дишайте с корема

Бързото и повърхностно дишане е в тясна връзка с еякулацията, така че дишайте бавно и дълбоко. Така ще удължите времето за наслада и удоволствия. Опитайте се да дишате с корема, а не с гърдите. Има доста упражнения за тази дихателна техника.

Удължете любовната игра

След като тя е достатъчно възбудена, не прониквайте в нея. Когато извършвате полов акт, се фокусирайте върху малки, кратки движения, когато прониквате през първите 5-6 см на нейната вагина.

Спрете да мислите за вашия оргазъм

Спрете да мислите за оргазъм. Колкото повече мислите, толкова по-голяма е вероятността до това да се стигне по-бързо. Съсредоточете се и мислете само за това, което се случва на момента.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!