ерекция и биопсияТочната причина за сексуална дисфункция след биопсия не винаги е ясна. Може да се дължи на увреждане на нерв от иглата за биопсия или психологически стрес от диагноза рак. Като се има предвид значителното въздействие на еректилната дисфункция върху качеството на живот, за лекарите е жизненоважно да предоставят точна консултация за това какво могат да очакват пациентите от процедурата.

сексуалностПостигането на пълноценна сексуална връзка може да се простира отвъд традиционността, особено след като телата претърпяват промени с течение на времето, засягайки значително сексуалната динамика.

Ефективната комуникация е от първостепенно значение. „Избягването на дискусии за секса изостря проблемите“, подчертава д-р Бобер.

чувствителност на пенисаСблъскването с намаляване на чувствителността на пениса може да бъде разочароващо и често остава необсъдено. Въпреки това съществуват ефективни решения за повишаване на чувствителността и възвръщане на удоволствието от сексуалните дейности.

диета за сексуално здравеВашето сексуално желание, известно като либидо, играе важна роля в една връзка. Спадът или промяната в това желание може да предизвика чувство на неудовлетвореност и трябва да бъде разгледано. Корекциите в начина на живот и диетата може да помогнат за повишаване на либидото ви.

ХИВ/СПИНВъпреки че е очевиден известен напредък, значителни социални различия като бедност, расизъм, стигма, хомофобия, бездомност и неадекватен достъп до здравеопазване продължават да подхранват предаването на ХИВ. Експертите подчертават спешната необходимост от справяне с тези основни проблеми за ефективна борба с епидемията.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!