сексуалното здраве на мъжетеРазлични аспекти на сексуалното благополучие на мъжете могат да бъдат повлияни от редица здравословни проблеми, водещи до смущения в тяхното сексуално удовлетворение. Тези опасения включват предизвикателства като еректилна дисфункция, затруднения с еякулацията, безплодие и др.

нива на тестостеронТестостеронът е хормонът, отговорен за прехода от момчета към мъже по време на развитието.

Този хормон играе решаваща роля в регулирането на сексуалното желание, производството на сперматозоиди и предизвикването на видими промени в тялото на мъжа, включително окосмяването по цялото тяло и по-дълбок глас.

сексуален живот Д-р Рена Малик, уролог, тазов хирург и сексуален педагог, е посветена на развенчаването на митове, коригирането на медицинските погрешни схващания и предоставянето на ценна информация за това как да поддържаме здравословен и приятен сексуален живот. Тя твърдо вярва, че задоволителен сексуален живот трябва да бъде постижим на всяка възраст.

секс след вазектомияАко обмисляте да се подложите на вазектомия, естествено е да имате притеснения относно потенциалното ѝ въздействие върху сексуалния ви живот. В крайна сметка процедурата включва хирургическа намеса в чувствителна област.

Въпреки това, добрата новина е, че сериозните усложнения от вазектомии са изключително редки, както се посочва от клиниката Mayo.

съвети за потентностСпоред примамливите и оптимистични реклами всичко, което е необходимо на мъжете, за да съживят заспалия си полов живот, е да изпият едно хапче. Независимо дали става въпрос за еректилна дисфункция (ЕД) – неспособността да се поддържа ерекция за сексуална активност – или ниско либидо, лекарствата за ЕД се представят като най-бързото и най-простото решение.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!