seksualno pozitivenСексуалната позитивност включва приемането на удоволствието пред срама и свободата пред предразсъдъците.

Според сексуалната позитивност сексът може да има положително въздействие върху живота на индивида. Въпреки това, според Гуди Хауърд, сексуален педагог от Тексас, сексуалната позитивност надхвърля това.

обрязване мъжеОбрязването е разпространена традиция в различни култури и религии по света. Предимствата и недостатъците на обрязването остават тема на дискусия и един аспект, който често се обсъжда, е дали сексуалната функция се влияе по някакъв начин.

симулиран оргазъмСимулирането на оргазъм е по-разпространено поведение в обществото, отколкото обикновено се смята, и не се ограничава до един пол. Въпреки че никой не иска да бъде жертва на фалшив оргазъм, важно е да се отбележи, че това явление може да възникне по причини извън просто липсата на сексуален интерес.

сексуална активностИдеята, че мъжете достигат своя сексуален пик в късните си тийнейджърски години, а жените на 30-те години, е общоприето схващане, но може да не е точно. Не приемайте, че вашите сексуални способности намаляват само защото остарявате; все още може да имате страхотен секс и в бъдеще.

химически дисбалансПетър (псевдоним) осъзнава, че неговата гледна точка за секса е различна от тази на другите хетеросексуални мъже, докато прекарва време със своите съквартиранти от колежа.

Петър, 44-годишен британец, разкрива, че въпреки че никога не се е интересувал от порнография, той все пак би се шегувал с приятелите си.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!