намаляване на тестостеронаТестостеронът, хормон, отговорен за поддържането и развитието на различни аспекти на мъжката физиология, изглежда намалява при някои млади мъже. Това намаляване на нивата на тестостерон се свързва с прекомерното гледане на филми за възрастни.

голям пенис"Колкото по-дълъг е носът, толкова по-голям е пенисът".

Скорошно проучване, публикувано в Translational Andrology and Urology, разкри връзка между мъжете с по-дълги носове и по-големи пениси.

Изследването, проведено от екип от изследователи в университетската болница Улсан в Южна Корея, включва 1160 мъже на възраст около тридесет години.

пенис размерРазмерът на члена има ли по-голямо значение или е свързан с използваната техника?

За много мъже размера на пениса им е чувствителна и често спорна тема. Някои полагат големи усилия, както образно, така и буквално, за да увеличат размера на пениса си, водени от притеснения относно самочувствието или желание да подобрят удовлетворението на партньора си в спалнята.

фетиш на унижениетоЛюбопитни сте за значението на фетиша свързан с унижение, защо може да бъде възбуждащо и как да го изследвате безопасно? В ежедневието на унижението обикновено се гледа с лоши очи, но в сферата на сексуалното удоволствие някои хора го намират за вълнуващо.

Ако се възбуждате от това като да ви наричат с унизителни имена или да бъдете наплювани от партньора ви, не сте сами.

ниско либидоД-р Рена Малик, уролог, хирург и сексуален педагог, се задълбочава в критичните фактори, които могат да повлияят на вашето сексуално желание.

В скорошен видеоклип в канала си в YouTube д-р Рена Малик подчертава някои от изненадващите фактори, които могат да допринесат за намаляване на либидото при мъжете.

ВигаМакс Про
№1 хапчета за бърза и сигурна ерекция!